MEAT MENU

MEAT MENU

We have selected high-quality ingredients from our region and transformed them into extraordinary dishes.

Welcome Drink

Bollicine e cocktail analcolico

Porchetta fatta in casa servita con fantasia di verdure in agrodolce

Primi

Malfatti di ricotta e spinacini spadellati con burro nocciola su salsa di pomodorini  datterini

Secondi

Pancetta di maiale bt su gratin di fave, patate e provola

Dessert

Lingotto al pistacchio in glassa rocher con cremoso al lampone

Espresso con correzioni

Il menu comprende acqua,
vino rosso della selezione Corte Francesco,
bollicine di benvenuto e
con il dessert dalla selezione Corte Francesco

Costo per persona 40,00 €

TASTING MENU

The cuisine is expressed in all the culinary variations, from the typical dishes of the territory, to the menu of land, sea and vegetarian

MEAT MENU

A journey through the typical local flavors.
A perfect combination of traditional flavors with the care of our cuisine

FISH MENU

A journey through the typical local flavors.
A perfect combination of traditional flavors with the care of our cuisine

VEGETARIAN MENU

A journey through the typical local flavors.
A perfect combination of traditional flavors with the care of our cuisine