FISH MENU

FISH MENU

Each dish is a culinary work of art, designed to enhance the natural flavors of seafood and provide a unique sensory experience.

Welcome Drink

Bollicine e cocktail analcolico

Tartare di pesce spada leggermente marinato con melanzane e mentuccia

Prim0

Gnocchetto di patate con ragout di triglie, olive taggiasche e pomodorini

Second0

Rollé di branzino e scampi in panure, spuma di carote viola e riduzione di prosecco

Dessert

Il nostro sorbetto al cucchiaio su granella di meringa

Espresso con correzioni

Il menu comprende acqua,
vino bianco della selezione Corte Francesco,
bollicine di benvenuto e
con il dessert dalla selezione Corte Francesco

Costo per persona 45,00 €

TASTING MENU

The cuisine is expressed in all the culinary variations, from the typical dishes of the territory, to the menu of land, sea and vegetarian

MEAT MENU

A journey through the typical local flavors.
A perfect combination of traditional flavors with the care of our cuisine

FISH MENU

A journey through the typical local flavors.
A perfect combination of traditional flavors with the care of our cuisine

VEGETARIAN MENU

A journey through the typical local flavors.
A perfect combination of traditional flavors with the care of our cuisine