FISH MENU

FISH MENU

Each dish is a culinary work of art, designed to enhance the natural flavors of seafood and provide a unique sensory experience.

Welcome Drink

Bollicine e cocktail analcolico

Carpaccio di spada in ceviche su insalatina estiva

Prim0

Fusilli trafilati al bronzo con tartare di gamberi e ananas arrostito

Second0

Filetti di sgombro al forno, con salsa al Lugana su letto di indivia brasata

Dessert

Il nostro sorbetto al cucchiaio su granella di meringa

Espresso con correzioni

Il menu comprende acqua,
vino bianco della selezione Corte Francesco,
bollicine di benvenuto e
con il dessert dalla selezione Corte Francesco

Costo per persona 45,00 €

TASTING MENU

The cuisine is expressed in all the culinary variations, from the typical dishes of the territory, to the menu of land, sea and vegetarian

MEAT MENU

A journey through the typical local flavors.
A perfect combination of traditional flavors with the care of our cuisine

FISH MENU

A journey through the typical local flavors.
A perfect combination of traditional flavors with the care of our cuisine

VEGETARIAN MENU

A journey through the typical local flavors.
A perfect combination of traditional flavors with the care of our cuisine